Wednesday, March 3, 2010

Karolinas förväntningar

Jag tror att det kommer bli bra att jobba på detta sättet. Det är mycket enklare att redigera och man kan nå det överallt. Det är kul att vi testar att göra olika saker som tex blogg och wikis. Jag har kommit en bit i boken, men jag tycker inte att den är jättebra. Inte än iallafall. Jag hoppas att det inte blir svårt att hitta citat att skriva om. Det är det som jag tror är svårt med att arbeta på detta sättet.

3 comments:

Camilla Lindskoug said...

Mitt tips när det gäller citat är att läsa långsamt. Då märker du när du stöter på något som får dig att tänka efter eller reagera på något sätt. I så fall kan det avsnittet kanske vara värt att kommentera. Det faktum att du inte är så förtjust i boken hittills kan ju också vara något att kommentera. Fundera över varför och se om du kan hitta något passande citat som kan vara ett exempel på något du ogillar. Ibland kan man nästan ha mer att säga om böcker man inte tycker om än tvärtom! Fast, jag hoppas förstås att du blir mer förtjust i den, för det är ju roligare att läsa då!

Karolina said...

Jag tycker att boken börjar bli bättre och bättre. Känner dock att jag inte har riktigt bra koll på poliserna. Jag har kanske läst för snabbt.

Fjortis93 said...

Ja du har läst för snabbt din hora